Устанак

Нови дан који носи много изазова почећемо добро расположени - уз музику зачињену корисним информацијама.

Цртица 202 овога јутра гласно размишља о српском туристичком потенцијалу. Зашто нас сада и светски гигант у информисању, CNN, препоручује свету као неоткривени туристички центар Западног Балкана? Шта то значи?

Спортске вести пренеће информације са терена на којима се боре наши спортисти. О томе наша новинарка Вања Савић.

''Квака 202'' Драгутина Роквића критички посматра нашу стварност из духовитог (тро)угла.

Минивал или - графити пренеће духовите мисли, али и афоризме угледних аутора којима ћемо вам за тренутак улепшати јутро. Приредио Дарко Коцјан.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се наша репрезентативка у теквондоу, Вања Станковић, која нам је на Светском првенству у теквондоу, одржаном у јужнокорејском Мујуу, приредила пријатно изненађење освојивши титулу шампиона планете у категорији такмичарки до 49 килограма. Припремила Вања Савић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.

Наши "Слушаоци репортери" из Бора су нам писали у вези са проблемом који имају са осветљењем у главној улици. Моле нас да контактирамо надлежне јер постављени "лампиони" не осветљавају коловоз, па је немогуће возити безбедно. Одговор је од председника општине Бор Александра Миликића, сазнала Лана Николић.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Гласник 202 биће наша сарадница Милица Ђилас. Током предстојећих празника биће пооштрене мере опреза у централним деловима престонице. Баријере су монтиране око Кнез Михаилове улице и Трга Републике. Има ли сада разлога за бригу о безбедности грађана?

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Увек има још понешто да додамо током реализовања емисије. Будите са нама, будите се у нашем друштву.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво