Устанак

Први део празника је завршен, а уз битне информације и музику за добро расположење помоћи ћемо вам да се брзо вратите уобичајеним обавезама.

Неколико дана између прославе Нове године и православног Божића углавном премошћавамо уз остатке празничне трпезе, подгрејану сарму и много лепих жеља и дружења. Ипак, морамо се вратити и дневној рутини почетком, како многи кажу, „најдужег месеца у години". У Цртици ћемо причати о томе. Како да нам јануар буде што лепши?

Све то зависи и од почетка дана, па ћемо вам с разлогом понудити прегршт разлога за осмех и опуштеније разбуђивање: „Добро јутро" у себи носи најбоље афоризме из емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана. Ту је и сатиричан осврт на актуелне теме у рубрици „Квака" Драгутина Роквића - данас ће се бавити тзв. шопинг моловима, туђицом која полако постаје културни и друштвени епицентар, а „Квака" поставља тезу - зашто не и бирачко место у тржном центру?

Помоћ у организовању дана пружићемо вам информацијама о стању на путевима, временском прогнозом, сервисним и вестима из света и земље. Ту су и најважније спортске информације које припрема мр Биљана Шујдовић.

У рубрици „Слушаоци репортери" сваког радног дана одговарамо на ваша питања, а наш новинар Владимир Тодоровић овога пута даје одговор на апел слушаоца из Ваљева који се пожалио на лош квалитет ваздуха у том граду.

О новинама у начинима плаћања јавног превоза у Београду извештава Гласник 202, наша сарадница Ксенија Радовић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, то можете учинити позивом на број 011-3249-202, или на СМС - 064-0-202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202), где такође можете дати свој коментар или неку вест битну и за остале слушаоце.

Водитељка: Круна Пинтарић
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво