Супер Нова Сваштара

Започните Нову, 2018. годину ведро и у добром расположењу уз „Улицу отвореног срца“ на Таласу Београда 202.

Наш радио, као један од иницијатора ове лепе и веселе манифестације, сваког 1. јануара, на бини испред зграде Радио Београда, реализује богат музички и забавни програм. Изложба која се једе, мађионичари, кловнови, Деда Мраз, наступи бројних извођача, обиље изненађења и поклона, само су део онога што вас очекује првог дана Нове године. Све вас који нисте у могућости да дођете, у подне очекује директан пренос догађања са ове манифестације. Пре тога, наш гласник Дејан Грујић ће вам пренети атмосферу из највеселије и најепше улице у Београду.
У првом овогодишњем издању „Сваштаре" емитујемо неке од најбољих прилога емитованих у претходној години. У рубрици „Много смо најјачи" говори кајакаш Марко Томићевић. На Светском првенству у Рачицама се окитио златном медаљом са Миленком Зорићем на 1000 метара, у дисциплини кајак двосед. Подстрек за овај успех им је била сребрна медаља са Европског првенства у Бугарској. Припремила Биљана Шујдовић.
Први „Велики бљак" у Новој години вам доноси управо њу! Миодраг Стошић је своју радио колумну уступио Новој години која је пожелела лично да се обрати слушаоцима Двестадвојке кратким писмом. Како њој делује дочек који смо припремили? Да ли је помало апсурдно што је призивамо месецима, а кад треба да стигне одемо да је чекамо ван своје куће? Прија ли неком тако младом дочек уз пуцњаву петарди? Запитала се како бисмо је тек чекали да не желимо да дође и открила шта је све мучи.
Када смо уморни, боли нас глава или нам опада коса, углавном помислимо на препарате из апотеке. Не знамо, или заборављамо да су нам средства за решење појединих здравствених проблема надохват руке. Шта из кухиње може да олакша тегобе, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав".
Нека вам Нова година буде лепша, веселија и успешнија! Ваш Београд 202 - радио који се слуша и гледа! 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво