Супер Нова Сваштара

Списак жеља за 2018. годину у 202 повода

Крај године је време када сумирамо утиске о себи и другима - да ли смо били довољно добри и да ли су други испунили наша очекивања. Када саберемо све означено са "плус" и "минус", понадамо се да ће неко видети тај списак наших најбољих дела и наградити нас. Без обзира на то колико година имали, у сваку нову годину улазимо са очекивањима и жељама, у нади да Деда Мраз ипак постоји. Ваше новогодишње жеље усмерене ка срдачном деки из Лапоније из "202 повода" преноси Ружица Врховац.

Последњег радног дана текуће године, у Београду - уобичајене су гужве и убрзане припреме за предстојеће празнике. Туристи су већ ту, бине на трговима се инсталирају а каква је целокупна атмосфера у срцу града пренеће нам са лица места колегиница Вања Савић.

Колико су нас пута наше баке, кад год нам није било добро, терале да нешто поједемо? Модерне студије потврђују да избор хране директно утиче на хемију у организму, на шећер у крви и ниво хемијских супстанци у мозгу, које делују на расположење. Стручњаци саветују да примењујете пет стратегија, које вам могу помоћи да се боље осећате. Рубрику "Да си жив и здрав" припремила колегиница Милена Милићевић.

Слободан Маровић је један од Звездиних златних дечака из Барија 1991. Данас је човек који се живо присећа тријумфалне каријере, али и начина на који је остварио своје младалачке снове. Животни пут овог фудбалера показује како се некада играо фудбал и који је тајни састојак који модерним генерацијама можда недостаје да би били стварно најјачи. Прилог припремио колега Дејан Булајић.

Најлуђи викенд у години захтева и одличне свирке а шта вас све чека сазнаћете у рубрици "Пази свира се". Концертно загревање за Нову годину почиње у петак на Златибору са легендама домаћег рока, док ће у Нишу наступити чувени глумац, редитељ и музичар. У Новом Саду ће публика чути нове синглове пионира новог таласа који спремају албум "Где смо сад", а у Београду још једно добро познато музичко име је на отварању највеће пивнице у Србији. Ко то наступа на овим и другим концертима у петак 29. децембра, прича нам колега Владимир Тодоровић.

Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво