Сваштара

„Супер Нова“ је назив Новогодишњег програма Београда 202, који почиње 29. децембра и траје до 3. јануара.

Будите са нама и уживајте у доброј музици, хумору, забави, ведром расположењу, честиткама и осмесима. Припремили смо специјална, празнична издања наших емисија, уз обиље фантастичне музике. Присетићемо се како је некада дочекивана Нова година, предложићемо вам 202 начина за овогодишње славље, осврнути се на значајне догађаје у 2017. Поклонићемо вам премијеру нове емисије „Музичке мулти мајсторије" у којој ћете слушати концертна извођења највећих светских музичких звезда. Традиционално, као и претходних година, за слушаоце и посетиоце друштвених мрежа смо припремили прегршт дарова. Посебне радости вас очекују на манифестацији „Улица отвореног срца", за чије је покретање један од иницијатора био управо Београд 202. Уживаћете у изложби која се једе, триковима мађионичара и кловнова, шалама Деда Мраза за одрасле, мини концертима бројних извођача. То је само мали део онога чиме ће вам наш радио улепшати празнике. Све остало ћете сазнати у 202 повода од наше главне и одговорне уреднице Снежане Грујић.

Најавићемо Новогодишњи базар, Улицу новогодишње чаролије и градски дочек Нове године у Панчеву. Посетиоци ће моћи да купе рукотворине и производе домаће радиности, загреју се уз кувано вино и ракију и уживају у наступима поп и рок бендова и КУД-ова. Посебни програми су припремљени за децу. Биће прилике и за хуманост на пунктовима за добровољне прилоге који су намењени угроженим панчевачким породицама. На дочеку Нове, 2018. године, наступиће тамбурашки оркестар „Чингрија" и „Лагуна бенд". У поноћ - трубачи и ватромет.
Љубитеље љутог ћемо обрадовати причом о „Сајму љутине" у Београду, на коме ће бити представљени производи од љутих и најљућих папричица! Детаље ћете сазнати од наше гласнице, Милице Ђилас.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује Вук Видор, бивши директор Српског културног центра у Паризу, где је имао интензивне контакте са међународном уметничком сценом. Дао је велики допринос афирмацији српске уметности у Француској и Европи. Као уметник је постао светски познат, јер су његови принтови доживели милионска постављања и „шеровања''на интернету. Припремила Марина Зец.

Горан Бајшански, двоструки светски и европски шампион у савате боксу и председник „Удружења грађана Нови Сад", за „Топ потоп" говори о свом детињству, правим вредностима, подршци породице, местима и градовима које највише воли. Припремила Љиљана Обрадовић.
Драгутин Роквић у рубрици „Квака 202" коментарише колико смо спремни за госте у сопственом дому, али и за оне који стижу у наше градове, саветује како да користимо телефоне током празника и за које прилике треба да причувамо поклоне.
Оливера Перић ће нас у „Моди 202" подсетити на чињеницу да дарови једнако доносе радост онима који их добијају, као и онима који поклањају.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво