Одмор суботом на 202 начина

Овог јутра ће владати празнично расположење, јер најављујемо догађаје који нас очекују до Нове године. За све који се спремају да и ове године ''глуме'' Деда Мраза причамо о манифестацији ''Имам браду најлепшу у граду''.

Препоручујемо вам и једну игру коју можете да играте током целе године. Потребни су вам друштво, сто и лоптица. О овој занимљивој друштвеној игри која може бити одлична рекреација у зимским данима, разговарамо са Небојшом Ковачевићем, селектором Федерације стоног фудбала Србије.

Водимо вас и на Јахорину! Ако желите да одете на зимовање, а нисте још одабрали дестинацију, ево због чега би требало да озбиљно размотрите ову планину.

У току је прављење вештачког језера на врху планине, а стазе су већ увелико спремне.

Сазнаћете и како се одмара Ана Момчиловић, наша репрезентативка у кенду, која ће нам понудити и своју савршену дестинацију за одмор.

Са вама је Ксенија Радовић.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво