Устанак

Дочекујемо дан уз оптимизам који ће током јутра наглашавати бирани хитови феноменалне музике и важне информације за опуштенији искорак у нове изазове.

Цртица 202 покренуће тему за размишљање. Да ли и коме треба уступити место у градском превозу?

За све љубитеље спорта припремамо најзначајније вести са спортских терена. Ауторка спортских вести биће мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити доносе радост и оплемењују дух а најлепше за вас јутрос бира наш Дарко Коцјан.

Пажљиво ћемо пратити и ситуацију на саобраћајницама широм Србије али и на улицама, раскрсницама и мостовима у Београду. Проналазићемо решења за избегавање јутарњих гужви и застоја у саобраћају.

"Квака" Драгутина Роквића овога јутра запажа: Једно истраживање о расположењу људи у време кризе говори да су најпесимистичнији становници богатих земаља: Французи, Јапанци или Британци, а да су највећи оптимисти у Кенији, Египту и још неким сиромашним афричким државама. Нас и не спомињу у тим анкетама. И боље, јер би се видело да је то њихово истраживање потпуно промашено. Зашто? На основу нашег сиромаштва они би закључили да смо оптимисти а онда - на основу нашег песимизма - да смо богати.
Током емисије сазнаваћете и вести из земље и света, сервисне информације, а прелистаћемо и дневну штампу. Издвојићемо и један занимљив текст.

У рубрици „Слушаоци репортери" колегиница Вања Савић одговориће на једно од ваших питања: „Хтео бих да питам до које године деца имају право на породичну пензију ако остану сами после смрти родитеља, и да ли на пензију имају право ако не раде, и немају средства за живот.''
Какво је време, колики је средњи курс динара по НБС, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо такође, пронаћи одговоре.

Гласник 202, Марина Зец, распитаће се о акцији „Новогодишња чаролија на шинама". За малишане Врачара, Звездаре, Палилуле и Савског венца, овај новогодишњи догађај траје месец дана. Наиме, у специјално украшеном трамвају глумци анимирају малишане, Деда Мраз их дарује поклонима, све док овај весели трамвај крстари улицама поред Храма Светог Саве, Ташмајдана, врха Звездаре и пристаништа на Сави.

Крај емисије, резервисали смо за један кратак Виц на блиц. И то није све. Има још...

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202 @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) а онда нам се и на тај начин обратите.

Ми бележимо све што јавите. Објављујемо само оно што је важно за све.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи