Устанак

Разбуђивање недељом биће пријатније у нашем друштву уз ослушкивање пажљиво одабране музике и корисних информација.

Прво, информације о времену, биопрогнози и актуелним температурама у већим градовима Србије јер вас то вероватно највише занима. Зима јесте блага, али календарски још није стигла а сви имамо неку врсту здравствених тегоба које можда изазива управо овако необично време. Сазнаћемо шта нам лекари препоручују.

Спортске вести пренеће нам актуелности са спортских терена. Припрема мр Биљана Шујдовић.

Знате ли да је у Бразилу, кловн који је својевремено постао политичар сад планира да се врати свом старом занату, јер је политика изгледа превелики циркус и за једног професионалног кловна. Ако буде долазио у Србију мора да научи нешто, што добро зна наш новинар и сатиричар Драгутин Роквић који је припремио Кваку 202.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" преносе ваше најлепше мисли које сте поделили у емисији која представља место окупљања љубитеља хумора. Специјално за вас одабрао Дарко Коцјан.

Спремне су и информације из земље и света које препознајете као СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 и корисне информације из градова Србије, као и домаћа штампа. Издвојићемо један текст а нагласити све занимљиве наслове данашњих дневних новина.

Последњих година се чини да је реч снег постала синоним за изненађење. Чак и када падне за Нову годину, увек се нађемо затеченим. Да ли је снег нешто против чега се треба борити? На ова питања одговара Миодраг Стошић у својој ауторској причи "Велики бљак".

Сигурно вам се понекад дешава да после напорног радног дана гладни отворите фрижидер и једе вам се, рецимо, колач. Страшан грех, признаћете. Међутим, можете да одахнете, јер научници имају нека нова сазнања о којима ћете детаље сазнати од Милене Милићевић у рубрици "Да си жив и здрав".

Колико значаја придајемо прошлости? Стара је изрека да је историја учитељица живота али да ли постоји опасност да ако се превише бавимо прошлошћу почнемо и да живимо у њој, без снаге да се вратимо у реалност? О овој теми у рубрици "Мода 202" говори колегиница Оливера Перић.

За крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране.

Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук. Ми бележимо оно што нам јавите, а објављујемо све што је од користи за оне који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво