Устанак

Јутро којим најављујемо викенд трошићемо уз важне вести, лепе приче о добрим људима и блиставо раскошну музику за буђење.

Цртица 202 овог пута говори о томе да ли смо припремљени за неочекиване догађаје око нас.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.

Као и сваког јутра, пратићемо дешавања на спортској сцени. О томе брине наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део јутрошње понуде Устанка.

Представићемо вам и Искру Миленковић, једну од чувених аранђеловачких тројки, рођених првим одложеним порођајем у Србији. Иако је слепа од рођења, дванаестогодишња девојчица стасала је у виртуоза за клавиром.

Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из "Облака у бермудама". Најлепше реченице које буде осмехом који ће потрајати читав дан, бира ваш радио пријатељ Дарко Коцјан.

Стигао нам је мејл који потписује слушатељка Душица са Новог Београда: Свакодневно путујем линијом 95 и примећујем да возачи аутобуса обилазе поједине блокове и игноришу станице. То је посебно иритантно када је гужва на стајалишу, када је хладно или пада киша. Да ли ће надлежни да спрече овакву бахатост возача? Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици "Слушаоци репортери".

Гласник 202 овога јутра биће Петар Протић. Он ће најавити зимски фестивал "Ајс ет Таш". Ретро журке и анимације за најмлађе клизаче у плану су као и прошле зимске сезоне. Београђани ће моћи да уживају у забави на леду до 11. фебруара. Осим вишедневних и вечерњих, као и викенд термина за клизање, стадион ће бити богато украшен новогодишњим украсима, а сваког петка у вечерњем термину биће организоване ретро журке са музиком 60-их, 70-их и 80-их година. Маскенбал, новогодишња журка, анимације и клизање са познатима такође су сегменти овог зимског фестивала.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво, било да је реч о дешавањима у вашем крају или проблемима у вези са гужвама и застојима у саобраћају. Добро јутро.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи