Сваштара

Жреб за Мундијал који ће наредне сезоне бити одржан у Русији, одредио је да Србија буде у групи са Бразилом, Швајцарском и Костариком.

Горан Буњевчевић, спортски директор Фудбалског савеза Србије, тим поводом - гостује у нашој рубрици "202 повода". Биће речи о шансама нашег тима да прође групну фазу на првом великом такмичењу после осам година, логистици која је предуслов за добар резултат, али и о приоритету - избору новог селектора. Разговор води Милован Вукићевић.
Милица Ђилас ће се јавити са Фестивала науке на Београдском сајму. Париска циркуска академија, холивудски каскадери који пркосе законима физике и сладолед направљен од азота, само су неке од атракција које ћете моћи да видите на манифестацији која открива занимљивију страну науке.
Из Сенте стиже прича о ''Божићном вашару", приређеном у сусрет празнику породице и љубави. Главним тргом ће се ширити мирис куваног вина и колача, а на лепо уређеним штандовима посетици ће моћи да купе производе занатлија, рукотвораца и посластичара.
У рубрици ''Господо, амбасадор Србије" гостује сликарка, списатељица и колумнисткиња Биљана Вилимон. Магистар је сликарства, а за визуелни допринос и иновације на телевизији, добила је признања у земљи и иностранству. За свој ликовни рад је побрала бројне позитивне, стручне критике. Излагала је у многим градовима, поред осталих у Риму и Чикагу. Забележила Оливера Перић
Бојан Милићевић је музичар и продуцент, познат као бубњар групе Регина. За ''Топ потоп" је издвојио песме и књиге које су му тренутно омиљене. Припремила Љиљана Обрадовић.
Очекује вас још једна духовита ''Квака 202" аутора Драгутина Роквића. Чућемо када и како деци треба рећи да Деда Мраз не постоји и какве опасности може да донесе овогодишњи, слаб род шљива.
Снижења уочи празника су већ почела. Међутим, када уђемо у радње, најчешће смо разочарани попустима и ценама. Тиме се у ''Моди 202" бави Оливера Перић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво