Устанак

Јутро је лепше уз добро расположене радио пријатеље. Све важне информације уз омиљену музику ту су да помогну у планирању дана.

У Цртици бележимо нашу стварност из угла обичног човека.
Спортске вести припремиће мр Биљана Шујдовић.
Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.
Рубрика Квака, Драгутина Роквића бележи: У реду је што нови закон о саобраћају предвиђа високе казне за пешаке, посебно ако приликом преласка улице не изваде једну слушалицу из ува, или леже на коловозу. Међутим, зашто се не кажњавају и пешаци који се све чешће, из чисте обести, управо на пешачком прелазу залете у ауто и после удеса побегну?
Опуштеније сегменте Устанка попуниће "графити" који маме ваш осмех! Преносимо духовите мисли слушалаца емисије ''Облак у бермудама" које је одабрао Дарко Коцјан.
Када имате неки проблем, недоумицу, нешто што сами не можете да сазнате или решите а тиче се остваривања разних права и административних послова, ми смо ту. Одговор на питање слушаоца Милета који жели да набави ваучер да би се уз попуст лечио у некој од бања Србије наћи ће се у рубрици ''Слушаоци репортери" коју припрема Слађана Савић.
Детаље измена у обављању домаћег и међународног железничког саобраћаја у Београду сазнаће наша репортерка Марина Зец, која је овога пута у улози Гласника 202.
Ту су сервисне информације, најновије вести из земље и света, прелиставање штампе, и теме које су у вези са актуелним догађајима широм Србије.
На крају емисије, емитујемо Виц на блиц. Мада, то није све, увек има још.
Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво