Устанак

Током јутра само важне информације уз музику која ће вам олакшати устајање. Придружите нам се ако желите да спремно закорачите у нов дан.

Цртица 202 овог јутра о нашој стварности и добрим делима потпуно непознатих људи који нам некад могу улепшати дан али и одагнати велике бриге.
У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући Вањи Савић.
Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.
Слушалац Алекса из Земуна нам је писао: "Велики број валидатора у возилима градског превоза на различитим линијама у последње време уопште не реагује звуком када очитам картицу. Неколико пута сам се враћао и покушавао поново да очитам, мислећи да сам погрешио. Тек онда сам схватио да су се валидатори из неког разлога "ућутали" и да сада не пиште када оверим карту. Како поуздано да знам да сам очитао картицу? Сигурно ми контролори неће веровати на реч. Одговор ћемо чути у рубрици "Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

У рубрици "Много смо најјачи" говориће рукометашица Жељка Николић. Прошла је све репрезентативне селекције, али јој је један догађај потврдио љубав према рукомету. Који? Забележила Вања Савић.
Гласник 202, Вања Стаменковић доноси нам актуелне новости из главног града. У оквиру програма ''Креативна синергија" до 28. децембра ће у Центру за културу и образовање ''Божидарац" бити организован циклус бесплатних радионица креативног писања намењених младим писцима, блогерима, новинарима, сценаристима и свима који се професионално баве писањем, као и онима без искуства, али са снажном мотивацијом да истраже своје способности писменог изражавања.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.
То није све, увек има још.
Kвака 202, аутора Драгутина Роквића овога јутра коментаришући стварност мудро бележи: Израелски певач Јонатан Разел, иначе ортодоксни Јеврејин, на свом концерту носио је селотејп преко очију, да не би гледао у жене које играју испред бине на којој је наступао. Можда ово некоме изгледа мало нелогично?! Али, из истих разлога зажмуре инспектор, судија или лекар кад им ставите 500 евра у џеп. Дакле, као и певач: да им ваш поступак не повреди верска осећања!

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи