Устанак

Јутро улепшавамо уз музику коју волите, а ту је и много информација којима ћемо вам помоћи да организујете дан.

У Цртици бележимо размишљања о неким ''топлијим" темама, таман да дамо контраст овим зимским данима; уз ваше коментаре бавићемо се питањем - шта бисте радили на малом карипском острву и зашто још нисмо масовно отишли тамо?
Разбуђивање ће бити нијансирано и дневним информативним темама. Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре. Вести ''Стоп телекс" са свежим информацијама су у три минута до пуног сата, а у блок сервисних вести у сваком сату уврстили смо оно што је важно за грађане широм Србије, када је реч о нестанку струје, воде, изменама у саобраћају и другим стварима битним за организовање дана. Издвојићемо неколико занимљивих изложби, концерата и других догађаја широм Србије, попут интерактивне поставке ''Интелигенција биљака" у Научном клубу у Београду, уз бесплатан улаз.
За опуштеније теме задужени су "графити" који маме ваш први јутарњи осмех! Преносимо духовите мисли слушалаца емисије ''Облак у бермудама" Дарка Коцјана.
Током јутра ту су и спортске информације уз преглед најважнијих резултата наших спортиста. Припрема их мр Биљана Шујдовић.
Када имате неки проблем, недоумицу, нешто што сами не можете да сазнате или решите а тиче се остваривања разних права и административних послова, Двестадвојка је ту да помогне! Одговор на питање слушаоца о минималној законски прописаној заради при хонорарном ангажману, наћи ће се у рубрици ''Слушаоци репортери" коју припрема Лана Николић.
Детаље реконструкције платоа испред Цркве Светог Марка, за Устанак сазнаје наша Вања Савић у улози Гласника 202.
Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељка: Круна Пинтарић
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво