Устанак

И ово јутро "трошићемо" у ведром расположењу уз важне и корисне приче и фантастичну музику. Све је већ припремљено, на вама је само да нам се придружите.

Цртица 202 указује на срећу и колико умемо да је видимо.

Спортске вести припремиће колегиница Вања Савић. Испратићемо успехе наших спортиста у земљи и на међународним такмичењима.

Какво нас време очекује, како изгледа курсна листа, каква је биопрогноза за данас, има ли негде проблема у саобраћају питања на која ћемо проналазити одговоре током емисије.

Очекујемо и ваше СМС-ове, али и јављања путем Твитера и Фејсбука. Јавите шта има ново у вашем крају и да ли има негде гужви на путу до посла.

Минивал или - графити пренеће ваше духовите мисли по избору Дарка Коцјана.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

У рубрици "Слушаоци репортери" одговорићемо на питање нашег слушаоца Растка: Купио сам намештај на одложено без камате, али уследили су онда други трошкови. Наиме, на износ од 36 хиљада динара, колико сам платио и који сам хтео да поделим на шест једнаких рата за отплату, стигло м је да платим још 1.800 за трансакцију коју су ми одобрили. Да су то обавезни трошкови у свим банкама и да ли уопште у пракси постоје бескаматни кредити? Одговор на сва ова питања припремила је Слађана Савић.

Испратићемо и програм Смотре мале форме - Бољевци 2017.  Смотра траје три дана: 8, 9. и 10. децембра 2017. године од 19:30 часова, а публика ће као и ранијих година моћи да види по две представе за једно вече.

Гласник 202 биће Вања Савић. Обилазећи Београд, тачније пијаце, Вања ће се распитивати о јелкама. Где се продају, да ли имају декларацију ако су природне, и какве су цене.

То није све, има још...

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво