Повишен тон

Загађење ваздуха у Србији

Бор је поново на мапи црних еколошких тачака а ваздух у овом делу Србије оцењен је као јако загађен. Ситуација није много боља ни у Ваљеву, Ужицу, Београду а у Панчеву је, тврде надлежни, боља него што је била. Шта су основни узроци загађења, које су последице, има ли решења, колика је свест људи о загађењу за "Повишен тон" говоре Миленко Јовановић из Агенције за заштиту животне средине Републике Србије, др Бранислава Матић Савићевић из Института за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут и Катарина Бањаи, већница за заштиту животне средине СО Панчево.

У другом сату емисије причаћемо о Фестивалу ромске културе и активизма - ФРКА који ће бити одржан у петак, 8. децембра, у сали Американа Дома омладине Београда. Како је замишљен програм, ко су извођачи и специјални гости откриће нам Драган Ристић из Ромског култуног центра. Рубрику "Датум, време, место" данас посвећујемо Урошу Предићу, једном од најзначајнијих представника реализма у српском сликарству, мајстору портрета, икона и историјских композиција.

Емисију уређује и води Ивана Весић.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара