Сваштара

Фудбалери Црвене звезде вечерас против Келна играју одлучујућу утакмицу за пласман у шеснаестину финала Лиге Европе.

Биће то својеврсна реприза дуела са истим противником од пре скоро тридесет година. Многи памте да та утакмица није остала у лепој успомени навијачима црвено-белих. Један од актера тог меча био је и Слободан Маровић, гост емисије 202 повода. Са њим ће разговарати Дејан Булајић.
Вања Стаменковић ће се јавити са манифестације ''Експозим" која почиње на Београдском сајму. Циљ организатора је да заљубљенике у зимске спортове обрадују садржајнијим, забавнијим и јефтинијим зимовањима. Окупиће излагаче, увознике, произвођаче, дистрибутере и сервисере зимске, спортске и рекреативне опреме.
Из Вршца стиже прича о догађају под називом ''Празничне ђаконије" која промовише старе обичаје. Посетиоце очекују изложбе празничне трпезе, домаће радиности, сувенира и бројних ђаконија у време слава, Божића и Нове године.
Испратићемо финални Избор личности животног стила 2017. Биће одржан у Народном позоришту у Београду, уз балет ''Дуга Божићна вечера" и наступ сопрана Душице Бијелић.
У рубрици ''Господо, амбасадор Србије" гостује списатељица епске фантастике Милена Стојановић. Дела су јој приказивана, објављивана и превођена широм региона. Радња њених романа је углавном смештена у средњевековну Србију и повезана је са обиљем ликова и необичних бића из словенске митологије. Припремио Марко Мирановић.
Глумца Страхињу Блажића памтимо по насловној улози у филму "Бићемо прваци света". Данас је активан на алтернативној позоришној сцени у Београду. Одувек је желео да заигра негативца на великом платну, али му се та прилика још није указала. За "Топ потоп" је направио листу негативних јунака у домаћим филмовима. Забележила Ксенија Радовић.
Драгутин Роквић је припремио још једну ауторску причу насловљену као ''Квака 202". Чућете да ли ће ускоро бити могуће ''позајмити" туђи мозак и начин размишљања и у каквој су вези жмурење и верска осећања.
Зашто су поједине особе опсесивне, чему су склоне и зашто не могу да реше тај проблем, теме су којима се у ''Моди 202" бави Оливера Перић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво