Сваштара

Саво Милошевић - данас у Сваштари!

Најбољи стрелац Европског првенства 2000. године, играч Партизана, Астон Виле, Сарагосе и Парме, сада потпредседник Фудбалског савеза Србије, годинама је предводио напад наше фудбалске репрезентације. Одиграо је 102 утакмице и постигао 37 голова за репрезентацију Југославије, СЦГ и Србије. У рубрици ''Много смо најјачи", присећа се дана у којима је стасавао не само као играч, већ и као личност. Припремио Дејан Булајић.
Пуних двадесет пет година комуницирамо СМС порукама. Улазимо у сезону новогодишњих и божићних прослава, када ће се број порука драстично увећати, па ћемо у ''202 повода" говорити колико су оне унапредиле или поједноставиле комуникацију, као и како реагујете на ''ланчане" поруке. Водитељ је Ружица Врховац.
Традиционална манифестација ''Београдска зима" почела је 1. децембра, а завршава се крајем јануара, уз велики број програма за све генерације. Новогодишње манифестације имаће хуманитарни карактер. Са ''Трга бајки", који се налази испред Општине Звездара, јавља се наша репортерка Марина Зец.
Опште је познато, да је воће и поврће за које поуздано знамо одакле стиже и које није хемијски третирано, најбоље и најздравије. Али шта кад не знамо порекло? И кад испирање под млазом воде није довољно? Шта је потребно за делотворно и темељно чишћење, откриће нам Весна Парезановић Алексић у рубрици ''Да си жив и здрав".
У борби за наталитет и Србија расписује конкурс за одговарајући слоган. Кампањама, широм света, у којима се парови подстичу на родитељство, бави се Драгутин Роквић у сатиричној рубрици „Квака".

Водитељ је Душица Мијатовић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се