Устанак

Све важне информације су на једном месту да помогну у организовању дана, а ту су и омиљена музика и ведра екипа, да вам улепшају прве сате јутра.

У Цртици бележимо мисли о забрани излагања слика и других уметничких дела из, како кажу, моралних разлога. Шта је савремена уметност и ко има право на оцењивање? Уз ваш допринос коментарима, покренућемо разговор о овој теми.
Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.
Вести ''Стоп телекс" са свежим информацијама су у три минута до пуног сата, а у блок сервисних вести у сваком сату уврстили смо оно што је важно за грађане широм Србије, када је реч о нестанку струје, воде, изменама у саобраћају и другим стварима битним за организовање дана.
Зашто треба бити љубазан према службеници која пије кафу, а зашто саобраћајни законодавци размишљају као кардиолози? Шта је још пало на памет колеги Драгутину Роквићу, сазнајте у рубрици "Квака 202".
За опуштање од тешких тема задужени су "графити" који маме ваш први јутарњи осмех! Преносимо духовите мисли слушалаца емисије ''Облак у бермудама" Дарка Коцјана.
Током јутра ту су и спортске информације уз преглед најважнијих резултата наших спортиста али и других међународних и клупских такмичења. Припрема их мр Биљана Шујдовић.
Када имате неки проблем, недоумицу, нешто што сами не можете да сазнате или решите а тиче се остваривања разних права и административних послова, Двестадвојка је ту да помогне! Одговор на питање слушаоца који пита зашто се током зиме обављају радови у Дому здравља ''Јован Јовановић Змај" у Новом Саду и тако просторије остају хладне и непријатне за болесне пацијенте свих узраста, наћи ће се у рубрици ''Слушаоци репортери" коју припрема Слађана Савић.
У вождовачком насељу Степа Степановић средином децембра отвара се клизалиште, које ће бити бесплатно за децу. Детаље о радном времену, локацији и изгледу, за Устанак сазнаје наша репортерка Марина Зец.
Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељка: Круна Пинтарић
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи