Устанак

Током јутра најважније информације, приче о добрим људима и лепим дешавањима у Србији уз музику која ће вам обезбедити ведрину током разбуђивања.

Цртица 202 износи утиске о нашој стварности коју некад можемо и сами да улепшамо малим али значајним делима.
У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући нашој Вањи Савић.
Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих наслова.
Како функционише једна од најмлађих библиотека у Србији, "Слово" у Лапову, испричаће нам директорка Данијела Станковић Вулићевић.
Ко је смислио да се опало лишће на травњацима између зграда прикупља, тако што неколико радника са оним невероватно бучним дуваљкама терају испред себе лишће на гомилу? Праве такву буку, као да нам је авион слетео испред зграде, а очисте за цело пре подне пар травњака, што би један човек са грабуљама очистио за сат времена. Одговор ћемо чути у рубрици "Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

У рубрици ''Много смо најјачи" чућемо нашу рукометну репрезентативку Сању Дамјановић, која брани боје Србије на Светском првенству у Немачкој. Припремила Вања Савић.
Гласник 202, Ксенија Радовић, обилазиће Београд. Традиционална манифестација Београдска зима почела је 1. децембра, а завршава се крајем јануара уз велики број програма за све генерације.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.
То није све, увек има још.
За сам крај емисије већ је припремљен Виц на блиц.
Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара