Сваштара

Последње велико спортско такмичење у овој години биће Светско првенство за рукометашице.

Почиње сутра утакмицом између домаћина Немачке и Камеруна. Поред ове две селекције у групи Д се налазе Холандија, Јужна Кореја, Кина и Србија, којој је примарни циљ пласман међу 16 најбољих екипа на планети.

Могу ли наше рукометашице до изненађења у нокаут фази и који су крајњи домети ове селекције, чућете у 202 повода од Жике Богдановића, медија менаџера Савеза и репрезентације. Током емисије очекујемо и укључење у програм селектора националног тима Љубомира Обрадовића, непосредно по завршетку последњег тренинга пред пут у Лајпциг. Водитељ Милован Вукићевић.
Једнако напоран спорт је и ватерполо, посебно ако се њиме баве даме. Подразумева снагу и издржљивост, али играчи тврде да је најважнија жеља за победом. У рубрици ''Топ потоп" Драгана Ивковић, играчица и тренер у ЖВК "Црвена звезда", открива шта је све потребно да би неко постао успешан спортиста. Припремила Љиљана Обрадовић.
Ксенија Радовић ће проверити како теку радови на згради у Улици Живка Давидовића на Звездари. У њој ће се, по завршетку реконструкције и адаптације, налазити Прихватилиште за децу и омладину. У плану је да буде опремљен по највишим стандардима.
Најавићемо први ''Gaming opeNS" у Новом Саду. Основна идеја организатора је да целу "гејминг" индустрију и све оно што је прати представи широј јавности. Планирани су турнири, едукативна предавања и презентације игара. Иначе, Нови Сад је град са најразвијенијом субкултуром играча и љубитеља друштвених и електронских игара у Србији.
У делу емисије под називом ''Господо, амбасадор Србије" гостује Иван Милеуснић, најбољи кореограф у земљи и првак у латиноамеричком плесу. Осмоструки је првак државе, а постигао је бројне успехе и на међународној плесној сцени. Иза себе има дугогодишње искуство као тренер спортског плеса. Сарађује са позориштима и ансамблом ''Уна сага Сербика". Забележила Оливера Перић.
Велики број деце је читање одавно заменио паметним телефонима, компјутерима и видео играма. Оливера Перић ће у ''Моди 202" родитеље и малишане подсетити на чињеницу да дружење са књигом позитивно утиче на психу, омогућава бољу менталну хигијену и смањује стрес.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи