Сваштара

''Кербер'' у ''202 повода''

Легендарни нишки рок састав "Кербер", одржаће са гудачким оркестром, акустични концерт 12. децембра у Центру "Сава", после 20 година. О припремама за овај амбициозно осмишљен пројекат али и другим плановима, у "202 повода" Ружица Врховац разговара са фронтменом бенда, Гораном Шепом - Галетом.
Прва продавница кнедли отворена је у Улици Гаврила Принципа, а недавно још једна у Цара Лазара у Београду. Све се раде ручно. Какве све кнедле могу да се направе, а да су другачије од оних стандардних на које смо навикли: нутела, бадем, лимун... Праве ли и посне кнедле и ко су купци, деца или одрасли, јавиће нам репортерка Марина Зец.
Јовица Цветковић је својевремено био ударна игла рукометне репрезентације. Данас као селектор покушава да поврати славу српског репрезентативног рукомета. За слушаоце Београда 202 и рубрику ''Много смо најјачи'', данас се присећа неких битних момената у свом сазревању. Аутор: Дејан Булајић
Без обзира колико година имате, вероватно сте макар једном осетили непријатне болове у костима, најчешће у леђима, коленима, или зглобовима шаке. Иако хладни и влажни дани нису узрок реуматских болести, знатно погоршавају тешкоће, јер промене притиска, влажности ваздуха и ниска температура утичу на рецепторе за бол. Многи посегну за лековима, али реуматске болове можемо да ублажимо и на другачији начин, који ће нам открити Весна Парезановић Алексић у рубрици ''Да си жив и здрав".
Музика, спорт, култура, смех, лепе вести и још много тога за добро расположење у данашњем издању емисије.

Водитељ је Душица Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво