Устанак

На половини радне недеље окрепљујемо ведром музиком, а информацијама помажемо да организујете дан!

Јутро започињемо цртицом која се бави актуелним датумом и некадашњим празником да би све то "укрстила" са чувеним комичарем који је већ, веровали или не, заборављен! Да ли иста судбина чека и некадашњи празник?

Наш слушалац Алекса из Београда питао је: "Да ли управник стамбене зграде мора да буде власник стана, да има потпредседника и лице одговорно за финансије, или је то његова одлука? Једино је познато да би до краја године све зграде требало да имају управнике, а о процедури у вези са избором, мало се зна и говори у медијима." Одговор је припремила Слађана Савић и слушаћете га у рубрици "Слушаоци репортери".

На београдским улицама овог јутра је Марина Зец која ће да провери шта се нуди у кинеским продавницама од новогодишњих украса. Наиме, новогодишња расвета је увелико засијала у главном граду, а шта ће, и по којим ценама, грађани моћи да набаве чућемо од наше репортерке.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" Дарка Коцјана представљају одличан начин да себи обезбедите осмех на лицу. И овог јутра седам таквих духовитих мисли вас чека.

Спортске вести је припремила мр Биљана Шујдовић.

Очекују вас и три блока сервисних информација, као и најинтересантније вести из културе, а позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи