Ars, Artifex

Најављујемо вечерашње гостовање у Битеф театру Сцене у Грачаници Народног позоришта Приштина, са представом ’’Бајпас Србија’’.

Настала на основу једногодишњег истраживања, интервјуа, радионица и разговора, представа се темељи на личним причама и искуствима младих, са горње и доње стране линије разграничења. Са драматургињом Миленом Богавац разговара Александра Гловацки.
Оркестар Музикон сутра увече отвара своју нову сезону у Коларчевој задужбини, и то делима композитора националне школе Норвешке и Чешке. Први део концерта је посвећен Едварду Григу, чији ће гудачки квартет у ге-молу домаћа публика први пут моћи да чује у живом извођењу. Други део концерта испуниће музика Анотонина Дворжака, његова Серенада за гудаче, као једно од најистакнутијих дела за гудачки оркестар. Концерт најављује Марина Зец.
Светлана Младеновић препоручује две књиге Креативног центра, ''Гејмери'' и ''Неко те посматра'' Оливера Ушмана, обе посвећене мукама одрастања.

Кроз емисију води Јелена Кнежевић.

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара