Устанак

Кишно јутро разведрићемо омиљеном музиком, темама за размишљање али и организовање дана.

Са ведром екипом, ведром музиком и занимљивим темама, буђење ће бити много лепше. Хладни дани често нас затварају у кућу, али некада, хтели то или не, морамо боравити напољу. Тако је сваког јутра онима који иду на посао, те се трудимо да, нарочито током падавина, обратимо пажњу на стање на путевима и граничним прелазима. Такође вас информишемо о прогнози времена и биопрогнози. Чућете, као и сваког јутра, нове вести и сервисне информације важне за свакодневно функционисање.
Један од најделотворнијих начина да се размрдате и загрејете је бављење спортом. Нове вести са најавама спортских догађаја и најновијим резултатима припрема Вања Савић.

Кад смо већ код спортских тема, у рубрици ''Много смо најјачи" чућете некадашњег фудбалера Ацу Трифуновића. Био је миљеник навијача Партизана. Од 1976. до 1983. године одиграо је 211 званичних утакмица и дао 20 голова. Црно-бели дрес носио је 477 пута. Са њим је разговарала Биљана Шујдовић.

Ни овог јутра нећемо прескочити листање домаће штампе и издвајање занимљивих наслова и текстова. Такође, јављамо вам и нови курс динара а налазимо и начин да вас насмејемо рано изјутра. Захваљујући рубрици "Добро јутро" Дарка Коцјана, издвајамо за вас, седам афоризама за осмех наште срца.

У рубрици посвећеној слушаоцима репортерима, данас о загађености околине. Наша слушатељка Мелина из Панчева пита када ће нестати густи дим изнад хемијске индустрије Панонија? Да ли надлежни намеравају да нешто предузму или ће Панчевци остати неми сведоци загађивања становништва и животне средине? Чућете до каквих је информација дошла колегиница Слађана Савић.

Уколико постите велики божићни пост, који почиње данас и траје до 7. јануара, или ако славите једну од многобројних посних слава, мораћете да издвојите много више новца него што сте планирали јер су продавци рибе вишеструко подигли цене. Наиме, знајући да је најчешћа и најомиљенија храна грађана за време поста управо риба, цене у рибарницама вртоглаво су скочиле. Са једне од београдских пијаца, овим поводом, јавља се Вања Савић.

Уколико желите да са нама поделите нешто занимљиво или важно, пишите нам путем СМС-а на број 064 0202 200. Можете нас контактирати и на мејл program202@gmail.com a ту су и друштвене мреже - facebook (Crtica u Ustanku 202-ke) i twitter (@ustanak202)

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво