Устанак

Ову суботу започните уз дружење са 202-ком!

Овога јутра обиље музике и информације за лагано устајање - ако не журите.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите осмех на лицу. и овог јутра седам таквих осмеха вас чека.

Рубрика "Перино Перо" доноси одабране хумористичке фрагменте из култних емисија аутора Петра Лазића. Присећамо се бисера духовитости из емисија које смо волели, као што су: Индексово радио позориште, Црно-бели свет, Бре 202, Црна рупа... Овог пута слушамо какве је афоризме на тему среће писао наш колега Петар Лазић.

У рубрици "Пази, свира се" Владимира Тодоровића подсећање да вечерас Деца лоших музичара наступају у Бачкој Паланци, Београђани могу на концерте Ритма нереда или Калиопи, Масимо Савић је у Чачку а Бркови свирају у Панчеву.

Преглед спортских вести овог јутра за вас је припремила Вања Савић.

Последњих година све чећше можемо да чујемо појам Life Coach. Многи су свог већ пронашли, док други њихову улогу и знања оспоравају. Оливера Перић ће нас у ''Моди 202" боље упознати са улогом коју ''животни тренер" може да има у смислу подршке и савета, али и када треба потражити његову помоћ.

Сигурно су многи од вас у своју зимницу уврстили киселе краставце због, пре свега, њиховог доброг укуса. Док уживате у њима, Весна Парезановић Алексић ће вам открити због чега су они добри за наше здравље, али и зашто треба бити обазрив са количинама. Наравно, у рубрици ''Да си жив и здрав".

Уз сервисне информације и преглед актуелности, позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво