Ars, Artifex

Фестивал Визуализатор ће у свом петом годишњем издању посетиоцима представити 10 изложби и исто толико трибина и радионица широм Београда.

Током две недеље трајања, Фестивал ће угостити Елзу Оказаки, аустријску визуелну уметницу међународне репутације, Едварда Китинга, добитника Пулицерове награде, Милоша Бичанског, нашег међународно и вишеструко награђиваног фотографа, Кена Кобреа, познатог професора фото-журнализма и многе друге стручњаке, уметнике и представнике медија, о чему извештава Дејана Јочовић.
Међу најзанимљивијим представама на овогодишњем Desiré Central Station фестивалу у Суботици свакако је и сатирична бурлеска, ''55 Shades of Gay'', са поднасловом ''Балканско пролеће сексуалне револуције'', што ће нам представити писац, Јетон Незирај.
Збирка приповедака ''Мој муж'' савремене македонске списатељице Румене Бужаровске преведена је већ на многе језике, што с обзиром на тему ни мало не чуди: све приче у овој бриљантној збирци приповедају различите жене у првом лицу, анализирајући своје односе са мужевима, децом, родитељима, и пријатељицама, градећи галерију изузетно упечатљивих и прецизно профилисаних ликова. Књигу препоручује Светлана Младеновић.

Кроз емисију води Љубица Крминац. 

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара