Сваштара

''Despacito'' вечерас у ''Штарк Арени'' - сви детаљи наступа и планирана и непланирана изненађења, у ''Сваштари''!

Луис Фонзи је музичар који ће добро запамтити 2017. годину. Светски хит ''Despacito'' је, након тријумфа на свим топ листама, почео да путује Европом - вечерас је на реду српска престоница. Предгрупа чувеном музичару биће црногорски реп двојац "Who See" а шта све можете да очекујете и каква је ситуација са картама данас, сазнаћете после 12 сати, у рубрици "202 повода".

Од 24. до 26. новембра, у Хали 1 Београдског сајма, одржава се 6. међународни Сајам спорта, под покровитељством Министарства омладине и спорта. Очекују вас бесплатни семинари, предавања и радионице. Бесплатни здравствени прегледи биће доступни на штанду Завода за спорт и медицину, а на раполагању је и 20 терена за активацију, полигон за атлетику и крос фит, трамбулина, ски скакаоница, татами за борилачке спортове, теретана и још много тога. Радно време Сајма је од 10 до 19 часова, улаз је бесплатан. Са лица места јавља нам се колега Петар Протић.

Читање дневне штампе пре јутарњег умивања ритуал је који је донела модерна технологија. Ипак, да ли можда треба прескочити лоше вести "на празан стомак"? Наука сматра да читање лоших вести рано ујутру уме да поквари расположење и одузме енергију потребну за почетак дана. Више о томе прича нам, у рубрици "Да си жив и здрав", колегиница Дејана Јочовић.

Наши најбољи кошаркаши вечерас против Аустрије играју прву квалификациону утакмицу за Светско првенство које ће се одржати у Кини. Очекивања су велика, а део стручног штаба који ће помоћи селектору Александру Ђорђевићу да дођу до победе биће и Јовица Антонић, наш данашњи саговорник у рубрици ''Много смо најјачи". Са њим је разговарао колега Дејан Булајић.

Раде Шербеџија и оркестар ''Западни колодвор" одржаће концерте у Београду и Нишу под називом ''Послије кише", који обећавају вече добре музике и романтичних стихова. ''Послије кише" је наслов и његове нове књиге, наставка аутобиографије ''До посљедњег даха", која ће се ових дана појавити у продаји у Србији. Београдска публика дочекује Шербеџију 26.12. у Народном позоришту од 20:00 часова, а Нишлије три дана касније, 29.12. у Дому војске Србије. Детаљније о томе, колегиница Јелена Кнежевић.

Викенд је време када после напорне радне недеље излазимо, и у потрагу за добрим свиркама. Овог викенда обрадоваће се посебно житељи Ковина, Ниша и Београда. Ко све тада свира прича нам, у рубрици "Пази, свира се", колега Влада Тодоровић.

Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи