Устанак

Дан поздрављамо уз ведру екипу, важне информације и музику коју волите.

Јесен нас је обасјала новом "дозом" топлих дана. Док размишљате о томе како да их искористите на најлепши начин, ми вас обавештавамо о томе како да се "изборите" са још једним петком. Дан у коме су највеће гужве и тензије, биће једноставнији уз савете и упутства које вам припремамо. За почетак дана, ту су и све важне актуелности - извештај о стању на путевима, сервисне информације, преглед домаће штампе и нови курс динара.
Спортске вести припрема Биљана Шујдовић, а ту ће се наћи сви важни резултати наших и страних спортиста, клубова и репрезентација.
Променљиви јесењи дани донели су и променљиво расположење. Биопрогнози, дугорочној прогнози времена и саветима за лепши дан, додајемо и сервисне вести које ће помоћи у свакодневном животу.
Бар исто толико помоћи ће и јутарња доза смеха у рубрици "Добро јутро" Дарка Коцјана.
Преносимо вам и детаље о новом издању монографије Миливоја Павловића ''Венац од трња за Данила Киша". Књига се темељи на у много чему новим увидима и документарној грађи која раније није била позната; поред осталог, Павловић је завирио и у Кишову личну библиотеку. Припремио Дејан Грујић.
У рубрици "Слушаоци репортери", бавимо се питањем наручивања робе путем Интернета. Наш слушалац Мирко Јелача из Зрењанина, пита која су права купаца када се производ поквари а купљен је преко Интернета? Одговор ћемо чути од Слађане Савић.
Пред крај емисије, скрећемо вам пажњу на још један део наше стварности. Наиме, у парку на Студентском тргу оскрнављен је споменик великом српском научнику и родољубу Јосифу Панчићу. Споменик је красила лупа у десној руци која је нестала пре извесног времена. Споменик је постављен 1897. године. Са лица места јавља се наш гласник Петар Протић.
Уколико желите да нам јавите нешто важно или занимљиво, контактирајте нас путем СМС-а на 064 0202 200 или путем мејла на program202@gmail.com
Потражите нас и на друштвеним мрежама - Твитер @ustanak202 и фејсбук - Ustanak 202; Crtica (u Ustanku 202-ke).

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи