Сваштара

Фудбалере Партизана и Црвене звезде данас очекују мечеви петог кола Лиге Европе.

Црно-бели дочекују Јанг Бојс, док црвено-бели гостују у Белорусији екипи БАТЕ Борисова. Овим мечевима посвећујемо 202 повода. Играчи оба тима ће у разговору са Дејаном Булајићем најавити утакмице и изнети очекивања.
Вања Стаменковић ће посетити Еколошки фестивал науке у Атријуму ДКЦ Београда, који се одржава под слоганом ''У складу са природом, пронађи своју формулу". Ђаци и професори Технолошке школе ће инсталирати лабораторију у којој ће са основцима изводити експерименте из области физике, хемије, микробиологије, фармације и прехрамбене технологије.
Најавићемо Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Циљ је представљање туристичких потенцијала Србије и земаља региона. Окупиће бројне излагаче који ће представити обједињену понуду за зиму 2017/2018. године. На сајму ће бити присутни хотелијери, туристички центри, бањска лечилишта, сеоска домаћинства, винарије... Биће организовани и бројни стручни и забавни садржаји.
У рубрици ''Господо, амбасадор Србије" гостује Софија Рашић из Ниша, која је, уз колеге са Правног факултета, била представник наше земље на Трансевропском такмичењу у Европском суду за људска права у Стразбуру. Освојили су друго место, али то није њихов једини успех. На Регионалном такмичењу за људска прва у Тирани су били први. Пошто је то била њихова четврта титула, постали су најуспешнији тим у историји такмичења. Припремила Слађана Савић.
Тару Манић смо упознали и упамтили још када је као дете заиграла у филму "Мртав ладан". Данас је редитељка, а кроз "Топ потоп" нам препоручује представе које би свакако требало погледати. Забележила Ксенија Радовић.
Последњих година све чећше можемо да чујемо појам Life Coach. Многи су свог већ пронашли, док други њихову улогу и знања оспоравају. Оливера Перић ће нас у ''Моди 202" боље упознати са улогом коју ''животни тренер" може да има у смислу подршке и савета, али и када треба потражити његову помоћ.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво