Устанак

Јесење разбуђивање уз Београд 202!

У ове хладне и сиве дане, ведра атмосфера и музика с радија чини нам живот лепшим. Чини га и лакшим, с обзиром на то да ћемо давати информације које помажу у дневном функционисању. Уз сервисне информације и нове вести, доносимо и извештај из Ауто-мото савеза, прогнозу времена и биопрогнозу, бирамо важне новинске наслове и подсећамо вас на нови курс динара. Спортске вести овог јутра припрема Вања Савић.
Слушаоци репортери распитују се врло често о проблемима на друму. Наша слушатељка пита да ли ће надлежни икада асфалтирати део Зрењанинског пута, од Улице Михаила Шолохова до ЈНА? Одговор ћемо чути од колегинице Слађане Савић.
О сличним темама и наши гласници. Марина Зец јавља се из Раковице. Грађани овог насеља успели су у томе да Дирекција за саобраћај продужи трасу аутобуске линије 94. Сада, уместо до Миљаковца, овај аутобус саобраћа од Новог Београда (Блок 45) до Ресника. Иницијативу за промену линије покренули су грађани Ресника и Авала града али и осталих делова Раковице, молбом да се побољша градски превоз.
Уз ове битне информације, ред је и да се насмејемо. Захваљујући Дарку Коцјану и вашим духовитим порукама, пред нама је још и рубрика "Добро јутро".
Најављујемо и музички фестивал "Први тон". У циљу очувања и неговања изворне, народне песме, позивају се сви вокални солисти, старији од 16 година да се пријаве на аудицију за избор првог радијског гласа Србије (у певању народних песама градског типа епохе Властимира Павловића Царевца) и првог традиционалног гласа Србије у изворном народном певању. Аудиција ће бити одржана у Центру за културу и образовање Раковица.
Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Буђење је лепше уз Београд 202!

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво