Сваштара

Група ''Неверне бебе'' током 2018. обележава 25 година рада.

"Бебе" су један од домаћих бендова са највећом "километражом" и преко хиљаду и по одржаних концерата. Планирају амбициозну турнеју са тридесет пет слављеничких концерата и низ изненађења за обожаватеље. О томе са оснивачем групе, Миланом Ђурђевићем, у "202 повода" разговара Ружица Врховац.
Још један аква-парк биће отворен следеће године у Београду, прецизније, мини аква-парк у Обреновцу. Радови су започети у склопу постојећих спољашњих базена у Спортско-културном центру ''Обреновац''. Прва фаза радова трајаће 60 дана, а обухвата ископе, бетонске радове, завршне радове са керамичким плочицама, припреме за тобогане и уградњу филтера у машинском постројењу. Пројекат спроводе Град Београд и Градска општина Обреновац, а нови базени са атракцијама намењени су деци до 12 година и биће слични аква-парку у Аранђеловцу. Више о новом аква-парку рећи ће нам наш репортер Петар Протић.
О спорту ће бити речи и у рубрици ''Мода 202'' коју припрема Оливера Перић. Тачније, отварамо причу о томе колико и зашто је спорт важан и да ли се довољно бавимо спортским активностима... Један од људи који је готово цео живот посветио спорту је и наш данашњи херој рубрике ''Господо, амбасадор Србије'': Марко Николић из Ниша. Творац је јединственног програма ''Freestyle power'', који је освојио Европу. Својим видео записима Марко мотивише и покреће људе на позитивне мисли и дела. Прегледи његових спотова прелазе број од око 300.000. Европски је фитнес презентер и где год да гостује на његовим јавним наступима има око хиљаду вежбача. До сада је одржао и преко 30 мотивационих семинара широм Балкана и том приликом едуковао преко 30 тренера широм Европе. Гостовао је у Чешкој, Аустрији, Словенији, Италији, Хрватској, БиХ, Црној Гори, Бугарској... Због свега, многи светски брендови изразили су жељу да управо Марко Николић рекламира њихову опрему. О свему овоме, опширније, за наш програм говори овај тридесетједногодишњи Нишлија. Припремила Слађана Савић.
Чућемо и рубрику "Перино Перо" у којој вам нудимо одабране хумористичке фрагменте из култних емисија аутора Петра Лазића. Присећамо се бисера духовитости из емисија које смо волели, као што су: Индексово радио позориште, Црно-бели свет, Бре 202, Црна рупа... Овог пута слушамо какве је афоризме на тему срећа писао наш колега Петар Лазић.
Осим тога, најавићемо још један занимљив догађај коме идемо у сусрет. Манифестација "Ледена Шума" и ове године ће бити одржана у Новом Саду на простору Дунавског парка, а Новосађани и њихови гости моћи ће да уживају у клизалишту и пратећим садржајима. Као и током прошле сезоне, уз ово јединствено клизалиште биће постављен "Снежни град", у оквиру којег ће се представити разне занатлије и уметници, док ће посетиоци и ове године моћи да уживају у богатом програму на музичко-сценској бини. Дунавски парк ће током манифестације бити проходан и улаз у парк се неће наплаћивати, па ће сви радознали посетиоци моћи да завире у ову чаробну бајку, док ће се наплаћивати само излазак на лед, најам клизаљки и помагала за учење клизања.

Водитељ ''Сваштаре'': Милош Поповић
Водитељка ''202 повода'': Ружица Врховац

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи