Одмор суботом на 202 начина

О Митровдану, Буковичкој бањи, Банатским шорама, киселој води, шумадијском чају и много чему још у новом издању емисије.

Буковичка бања овај пут је наш предлог за викенд одмор. Репортажу о чувеној бањи поред Аранђеловца припремила је Милица Ђилас.
Водимо вас и у Сремску Митровицу где се овог викенда одржава колективно венчање. Младе добијају бесплатан бидер мајер и венчаницу, мушкарци лептир-машну, а да би се венчали довољно је да понесу личну карту.

Ове суботе скрећемо пажњу и на драгачевско село Вича крај Лучана. Тамо ће бити одржана "Смотра народних обичаја Митровдан". Поред културно-уметничког програма, организатори су припремили и такмичење у кувању пасуља у земљаном лонцу, спремање "шумадијског чаја" и низ других занимљивости.

Да ли сте пробали да играте банатске шоре? Уколико нисте или сада тек чујете за овај спорт, тренутак је да се упознате с њим, а у томе ће вам помоћи колегиница Вања Стаменковић.

Писање подразумева таленат али и слободно време. Заљубљеници у писање, по правилу, успеју да нађу слободно време да изразе свој дар, па вам тако у рубрици "Хоби" данас представљамо саговорника Александра Тешића, преводиоца и писца. Са њим је разговарао Марко Мирановић. Своју препоруку за викенд-одмор као и савет за релаксацију даје певач групе "Сопот" Петар Топаловић са којим је разговарала Милица Ђилас.

Који су ваши начини за викенд-одмор, а који предлози за излет суботом или недељом?
Предложите нам током емисије на мејл program202@gmail.com или путем смс-а на 064 0202 200.

Водитељ: Ружица Врховац

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво