Устанак

Данaс обележавамо Дан примирја који је знак сећања на дан када су силе Антанте у Компијену у једном железничком вагону потписале примирје и тако окончале Први светски рат. Ове суботе заказујемо још једно буђење уз обиље музике и информација за лагано устајање.

После првог јутарњег поздрава, подсетник на светле дане наше херојске прошлости, подаци о временским приликама и изгледима времена за наредне дане.

Преглед спортских вести овог јутра за вас је припремила мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите први јутарњи осмех.

''Квака" доноси причу о актуелним аферама које су у центру пажње јавности. Лековита својства глине и ''Рајске папире" на свој начин тумачи Драгутин Роквић.

У рубрици "Пази, свира се" подсетићемо да вечерас Бет Харт наступа у Београду, а да ће Нежни Далибор свирати у Бачкој Паланци. У Пожаревцу је заказан наступ ЕКВ трибјут састава Деца из воде.

Рубрика "Перино перо" подсећа нас на бисере хумора и сатире Петра Лазића, који савршено осликавају свет око нас и свет у нама.

Јесен је право време да се тело припреми за хладнији период. Храна која се током јесени користи пре свега јача имунитет и циркулацију. Како бисмо на прави начин оснажили организам и припремили га за зиму, Весна Парезановић Алексић у рубрици „Да си жив и здрав", предлаже неколико начина да избегнемо прехладе и грип.

Уз сервисне информације и преглед актуелности, позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво