Устанак

Током јутра најважније информације о дешавањима у Србији уз музику која ће вам олакшати устајање.

Цртица 202 овог јутра о нашој стварности, и томе шта значи докторат у Србији?
У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући Вањи Савић.
Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.
Наша слушатељка Софија Лучић из Београда нам је писала: "Често своје дете водим у Зоо врт и увек затичем исту слику: забрањује се деци, али и одраслима да хране животиње кокицама, кикирикијем и другим грицкалицама. Зашто?'' Одговор ћемо чути у рубрици "Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

У рубрици „Много смо најјачи" чућемо Бојану Миленковић, најмлађу чланицу златне одбојкашке репрезентације Србије. Она ће како се очекује бити будући учесник неких нових спротских битака наше одбојке. Шта то њу чини јаком, забележио је наш новинар Дејан Булајић.
Гласник 202, Вања Савић, истражује шта нови Дом здравља на Лабудовом брду значи за пацијенте насеља Петлово брдо, Лабудово брдо, Видиковац, Кијево и Кнежевац.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.
То није све, увек има још.
Kвака 202, аутора Драгутина Роквића овога јутра мало "смрди": Најезда смрдибуба многе људе плаши, иако - према биолозима - оне нису од неке штете; а осим тога, нема ни сигурног средства против њих... С друге стране, по народном веровању, оне доносе паре тамо где се појаве; па ако сте скептични према најавама бољег живота за све, окрените се себи, и потражите своју смрдибубу за личну срећу.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи