Устанак

Јутро улепшавамо уз музику коју волите, а ту су и многе информације које помажу да организујете дан.

У Цртици бележимо мисли о необичном али заправо економски и друштвено важном питању - чије је смеће у градским контејнерима?
Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре. Вести „Стоп телекс" са свежим информацијама су у три минута до пуног сата, а у блок сервисних вести у сваком сату уврстили смо оно што је важно за грађане широм Србије, када је реч о нестанку струје, воде, изменама у саобраћају и другим стварима битним за организовање дана.
За опуштеније теме задужени су "графити" који маме ваш први јутарњи осмех! Преносимо духовите мисли слушалаца емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана.
Током јутра ту су и спортске информације уз преглед најважнијих резултата наших спортиста. Припрема их Биљана Шујдовић.
Када имате неки проблем, недоумицу, нешто што сами не можете да сазнате или решите а тиче се остваривања разних права и административних послова, Двестадвојка је ту да помогне! Одговор на питање како остварити право да старо и болесно лице буде ослобођено партиципације, наћи ће се у рубрици „Слушаоци репортери" коју припрема Вања Савић.
Тек што су надлежни очистили дивљу депонију преко пута новобеоградског бувљака, на другом крају престонице дошло је до тоталног комуналног хаоса. Недељама уназад комплетан потез око Цветкове пијаце претворен је у један дивљи бувљак на којем се углавном нуде половне ствари, па чак и „роба из контејнера". Како надлежни планирају да реше овај проблем и какво je тренутно стање на том бувљаку, за Устанак сазнаје наша репортерка Милица Ђилас.
Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). 

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво