Породична састајања - увек недељом

Када је цела радна недеља динамична, пуна промена и без много сигурних планова, недеља је ту да заустави време, а покрене суштину нашег трајања. Са драгим људима се тог дана ваља окупити, опустити, лепо јести и причати, забавити и понешто ново сазнати. Двестадвојка је ту као помоћ и инспирација!

Породична састајања на почетку покрећемо рецептом за недељни ручак. Пита од зеља, домаћа, заиста је права храна и за стомак и за душу, а рецепт ће нам понудити Тања Тубић.
Када је настао први оркестар, где, са каквим мелодијама и инструментима? Да ли су први облици оркестара постојали још онда када су људи и осликавали зидове пећина? Ово и још много других занимљивих чињеница о оркестру, слушаћете у рубрици „Лична карта".
Солидарни, брижни, добри људи су свуда око нас. У рубрици „Лик недеље" упознајемо вас са таквом особом, тачније, „вођом" целе једне групе људи са племенитим намерама - Светлана Милић је диригент дечјег хора у Кикинди, који је направио хуманитарни концерт за помоћ оболелом дечаку.
Други сат емисије, биће у знаку игре, мозгања, поклона и забаве! Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да проверите и тренирате зупчанике у глави, пријавите се! СМС на 064/0 202 200, позив на 011/3249 202, а наша мејл адреса је program@gmail.com! Они који тачно одговоре на питања освајају поклоне, али и плакету „Радио геније", (коју и видите на слици), да се хвале колико су паметни.

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се