Устанак

Ново јесење разбуђивање уз програм Београда 202

Овог јутра вам, поред важних информација, доносимо и низ рубрика које вам могу ово пре подне учинити занимљивијим.

Иако грипа још нема, прехладе су честа појава. Станови су хладни, а температурне разлике током дана велике. Један од начина да избегнемо болест свакако је подизање имунитета. Колегиница Милена Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав" предлаже методу по рецепту једног руског доктора која нам може бити од помоћи.
Оно што се увек препоручује, и када сте здрави или имате неки хронични проблем, и када је лепо време али и ако није јесу шетње. Ипак, у ове лепе јесење дане, Београђанима шетња углавном преседне. Град је разривен и куд год да се окренете наилазите на проблем са кретањем. Да ли су гужве само случајност, или можда психичка припрема за посете светских лидера, сазнајте у ауторској причи Миодрага Стошића у рубрици "Велики бљак".

На сличну тему говори и Драгутин Роквић у свом сатиричном запису "Квака 202". Он нам представља недавно истраживање које показује да је делу популације који има завршен факултет, живот просечно дужи 9 година него код припадника оног дела који нема ни средњу школу? Како се то одражава на популацију у нашој земљи...

У "Моди 202" овај пут говоримо о полтронима као феномену који је присутан у сваком друштву. Нико за себе неће рећи да је полтрон али је чињеница да ова категорија запослених свуда постоји. Како тај "шефов човек" успева да опстане и преживи и на чему се базира његова лојалност прича нам колегиница Оливера Перић.

Уколико вас подсећање на полтроне у средини у којој радите не насмеје, ту је "Добро јутро" Дарка Коцјана као и Виц на блиц.

Поред тога издвајамо нове вести, сервисне информације, прогнозу времена и извештај из Аутомото савеза Србије. Доносимо вам, као и сваког раног јутра, нове вести из света спорта, курс динара, а заједно прелиставамо и дневну штампу.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту су наши бројеви телефона 011-3249-202 и 064-0202-200 на који можете послати СМС поруку. Наша мејл адреса је program202@gmail.com, а ту су и друштвене мреже - Твитер (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво