Устанак

Кафица или чај после буђења, слађи су у нашем друштву. Уз лепе приче о људима и догађајима, али и ведру музику узајамно дружење биће сјајно искуство. Само нас ослушкујте.

Пратимо како свиће дан, како метеоролози кажу, још један пред пад температуре и кишу. Михољско лето се, дакле, наставља, а ми и даље распитујемо о изменама у саобраћају, времену, биопрогнози, курсу динара и актуелним температурама ваздуха у већим градовима Србије.

Спортске вести припремиће наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Пратићемо и информације из земље и света. Ту је и СЕРВИС 202, као и преглед домаће штампе из које ћемо издвојити један текст.

Павица Вељовић је по занимању медицинска сестра, али и једна од најугледнијих сатиричарки у Србији и региону. Чућемо њену исповест и пар опорих афоризама.

Први јутарњи осмех обезбедићемо вам захваљујући духовитим мислима из емисије "Облак у бермудама" које је за вас изабрао Дарко Коцјан.

Квака 202 Драгутина Роквића сместиће у центар пажње музички дар наших политичара. Потврђено је, кажу познаваоци, да су добили похвале да су чак бољи музичари него политичари.

Упркос свим идејама да због повољних временских прилика изађете из куће ми вам предлажемо физички рад у кући. Детаљан списак кућних послова са бројем калорија које трошимо радећи их, чућете у рубрици „Да си жив и здрав" коју је припремила Весна Парезановић Алексић.
Преглед дешавања на музичким сценама у Србији, Београду али и региону, пренеће нам у рубрици "Пази, свира се!" Влада Тодоровић.

Знате да ово није све, увек додамо понешто током емисије.

За сам крај - Виц на блиц да се насмејете и тако ведри будете спремни за изазове које доноси ова субота.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке.

Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за Твитер, или Радио Београд 202 - званична страна - за Фејсбук. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо само оно што је корисно за све који нас слушају. Пријатно уз Београд 202

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи