Стошић - Штосић

Ауторска емисија Миодрага Стошића која ће се бавити сагледавањем феномена наше стварности на духовит и занимљив начин.

Свака емисија ће почети прегледом недеље иза нас, јер су недеље у последње време такве да им дефинитивно треба преглед. Барем онај, опште праксе.
Често говоримо како је штета што неки велики људи данас нису живи. Рубрика "Да су данас живи..." показаће како би се неке од тих личности заиста провеле да постану наши савременици.
"Мушки угао" је покушај да се и мушкарци коначно почну бавити оним пољима стварности која су некако увек типично резервисана за жене. Како мушкарци "терају" моду, шта заиста мисле о свадбама и колико заиста знају да кувају?
Да бисмо постали комерцијалнија емисија нудићемо услугу оглашавања сваком ко има да преко нас прода свој занимљив производ. Уколико нико жив не би објавио ваш мали оглас, ми хоћемо.
Емисија такође промовише плодне, младе наде и ствараоце из поља хумора и сатире и свега занимљивог па ћемо стога најављивати нове књиге или догађаје из ових жанрова.
Да би подстакла романтику, тај помало заборављени занат, свака емисија нуди некој онретој професији како да се удвара. Како се дакле удварају зубари, нуклеарни физичари, обућари...
Публика је увек наш додатни сценариста и ко-водитељ тако да све реакције, предлоге, покуде и жеље можете слати на број 064 0 202 200 или на званичне Фејсбук и Твитер профиле Радио Београда 202.

Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво