Сваштара

Фудбалере Партизана и Црвене звезде очекују мечеви трећег кола групне фазе Лиге Европе.

Црно-бели су отпутовали у Албанију где их очекује дуел са Скендербегом, док ће Црвена звезда пред више од 50 000 навијача на стадиону „Рајко Митић" дочекати лондонски Арсенал. Како је изгледала ноћ у Тирани пред меч у Елбасану и може ли Владан Милојевић да изненади Арсена Венгера чућете у 202 повода. Водитељ је Милован Вукићевић.
Гласник 202 биће наша Ксенија Радовић. Она ће нам рећи како ћемо почети прославу Дана ослобођења Београда у Другом светском рату. Ове године манифестације обележавања 20. октобра очекују нас и дан раније у центру Београда, тако да ће и неке улице бити затворене за саобраћај од девет до 14 сати.
Организатори Међународног фестивала зелене културе „Грин Фест", позваће све младе који воле животну средину, филмове, уметност, учење и дружење да се пријаве за волонтерски програм на највећем „зеленом" фестивалу у региону југоисточне Европе, који ће бити одржан од 14. до 17. новембра у Дому омладине Београда. Изабрани волонтери ће бити у прилици да развију нове вештине, науче да раде у тиму, упознају нове пријатеље и потенцијалне сараднике.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује осамнаестогодишња ученица Гимназије у Куршумлији Нина Јаковљевић. Била је једини представник Србије и Европе на конференцији младих у Непалу где је говорила о шансама и могућностима вршњака из малих средина. Међу сто младих лидера из целог света, имала је част да отвори конференцију старом, српском песмом. Припремила Слађана Савић
Душко Радовић је писао: "Ко уме да се радује, има чему да се радује. Радост је привилегија оних који скромно мисле о себи, а лепо о животу". За „Топ потоп" ће управо о ономе што је радује говорити манекенка Милица Живковић. Забележила Љиљана Обрадовић.
„Квака 202" доноси духовита запажања и коментаре аутора Драгутина Роквића на свакодневицу. Чућете какву улогу у нашим животима имају винске мушице, остају ли наши фудбалери једнако паметни и кад постану тренери и зашто свако од нас треба да потражи своју смрдибубу.
Шта када на послу осетимо засићење и незадовољство, када колеге и атмосфера на радном месту постану неподношљиви, тема је којом се у „Моди 202" бави Оливера Перић. Чућете шта би требало урадити у таквим ситуацијама и шта саветују психолози.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи