Устанак

На половини радне недеље!

Јутро започињемо цртицом која се фокусира на једну појаву која више није вест, а изузетно уме да буде занимљива, да вас запањи, насмеје, а богами неке и да преплаши!

Више слушалаца је поставило питање "како постати донор"? Одговор је пронашла новинарка Слађана Савић.

Гласник овог јутра је Вања Савић која ће нам јавити како напредују радови на реконструкцији калдрме у боемској четврти Београда - Скадарлији.

Да ли сте чули за недавно истраживање које показује да је делу популације који има завршен факултет, живот просечно дужи 9 година него код припадника оног дела који нема ни средњу школу? Новине пишу и да је холандски премијер Марк Руте отишао бициклом да обавести краља
Александера да је састављена нова влада. Феномене наше стварности вивисекцира и данас у рубрици "Квака 202" колега Драгутин Роквић.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите осмех на лицу. и овог јутра седам таквих осмеха вас чека.

Спортске вести је припремила мр Биљана Шујдовић.

Очекују вас и три блока сервисних информација, као и најинтересантније вести из културе, а позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на
program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво