Сваштара

Сезона грипа још није почела, али је важно заштитити се на време. Зато вакцинисање против ове болести управо почиње.

Шта је неопходно знати, које категорије становништва припадају ризичним групама, ко би свакако требало да прими вакцину и коме се треба обратити, чућете од Ружице Зоркић Радичевић у 202 повода.
Иако грипа још нема, ових дана су кашљуцање и запушен нос честа појава. Станови су хладни, а температурне разлике током дана велике. Један од начина да избегнемо болест свакако је подизање имунитета, па ће вам Милена Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав" предложити методу по рецепту једног руског доктора.
У оквиру програма родне равноправности, на општини Чукарица почиње обука жена за самозаштиту. Полазнице ће бити у прилици да науче како да савладају страх од нападача и започну самоодбрану. Вања Стаменковић ће их посетити и проверити како напредују.
Чућете шта је за овдашњу публику припремио светски познат словеначки музичар и продуцент Граматик, који ће наступити 23. новембра у Белекспо центру. Београд је један од двадесетшест градова које ће посетити у оквиру јесење турнеје. Поред њега, публика ће исте вечери чути и пројекат Gramophonedzie Live Experience, који окупља неке од најбољих музичара из Србије.
Гол којим је наша фудбалска репрезентација изборила пласман на Мондијал је испунио наше, али и једну давну дечачку жељу. О чему је реч, откриће нам голгетер и стрелац гола против Грузије Александар Пријовић у рубрици „Много смо најјачи", коју је припремио Дејан Булајић.
Београдске гужве последњих месеци полако постају симбол главног града, а људи због њих мењају навике. Девојке опраштају момцима кашњење на састанак, послодавци не уписију запослене, а чак се и највреднији међу нама - политичари, усуђују да закасне на посао.
Да ли су гужве само случајност, или можда психичка припрема за посете светских лидера, сазнајте у ауторској причи Миодрага Стошића под називом "Велики бљак". 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво