Устанак

Дочекајте нову радну седмицу уз Београд 202

На почетку недеље важно је знати све оне информације које нам олакшавају живот у овом "брзом" темпу на који смо навикли. Доносимо нове вести, сервисне информације, спортске вести, обавештавамо о стању на путевима и новом курсу динара. Издвајамо наслове из дневне штампе као и новости и догађаје вредне пажње.
У ово михољско лето, посебно се осврћемо на прогнозу времена и биопрогнозу у нади да ће лепи дани потрајати.

Иако је температура висока за ово доба године, почињу контроле зимских гума и технички прегледи возила. Код аутомеханичара и вулканизера већ увелико се стварају гужве, а како се крећу цене њихових услуга и нових зимских гума, сазнаћете од гласнице Вање Стаменковић.

Слушаоци репортери такође имају недоумице које се тичу саобраћаја. Једна слушатељка нас је замолила да сазнамо зашто се на наплатној рампи из Пожаревца ка аутопуту једна користи за излаз, а три за улаз, јер се стварају гужве, и да ли је могуће да се једна ослободи за ЕНП, тако да буду две за улаз две за излаз. Одговор стиже од Дарка Савића, руководиоца Одељења за заједничке послове Сектора за наплату путарине ЈП ,,Путеви Србије", са којим је разговарала колегиница Лана Николић.

Почетак недеље је најлепши ако се започне осмехом. Зато су ту сталне рубрике "Виц на блиц" и "Добро јутро" Дарка Коцјана.
Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту су наши бројеви телефона 011-3249-202 и 064-0202-200 на који можете послати СМС поруку. Наша мејл адреса је program202@gmail.com, а ту су и друштвене мреже - Твитер (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202). 

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи