Широм затворених очију - Поглед из свемирског брода (1:00)

Емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

Како изгледа када једног дана добијете награду за сценарио стрипа, а другог дана одлучујете о најбољим домаћим хорор и фантазијским филовима, открива нам Павле Зелић.

Мирослав Стојисављевић најављује предстојеће пето издање Хризантема фестивала хорор филма, који ће се, крајем месеца, одржати на Палићу.

Милош Петковић је објавио свој десети, јубиларни роман "Вештица из Страшилова", али му је ово први пут да објављује дело које је настало у сарадњи са још једним писцем - Антоном Ивановичем Лесковом, из Русије.
Колаборација две ауторке је довела и до "Лозе Пелина" - победника Порталибрисовог конкурса за дебитантско дело из области фантастике, о којем ће говорити једна од две ауторке - Драгана Ћосић.

Борис Мишић вас позива на промоцију своје збирке "Вила шаторица" која ће се одржати у Сомбору, а чућети и како је промовисан роман "Белина" Немање Јованова, али и 4. број часописа "Књижевна фантастика".

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара