Сваштара

Кошаркаши Црвене звезде су победама у Јадранској лиги успешно почели нову сезону. Сада је пред њима нови и тежи изазов - Евролига.

Екипа је отпутовала у Литванију где ће сутра играти против Жалгириса. О том мечу и амбицијама за ову сезону у 202 повода ће говорити директор црвено-белих Давор Ристовић, чији ће домаћин бити Дејан Булајић.
Наш гласник Вања Савић ће посетити Школу за основно и средње образовање "Антон Скала" у Старој Пазови, где је почео са радом Холистичко рехабилитациони центар "Ослонац". Тренутно може да прими 30-оро деце и младих са различитим развојним потешкоћама као што су поремећаји пажње и различите врсте сензорног оштећења. Центар је јединствен у Србији јер пружа иновативне терапије у виду сензорне, беле и слане собе, уз стручну помоћ дефектолога и психолога.
Чућете шта можете да погледате и сазнате на Сајму пекарства и млинарства у Новом Саду где ће се окупити најеминентнији стручњаци из пекарске, млинарске и посластичарске професије. Последњег дана сајма ће бити организован велики школски час за почетнике и искусне пекаре, када ће водећи стручњаци уз практичне дeмонстрације на једноставан, занимљив и популаран начин заинтересованима приближити ову професију.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" угостићемо Вељка Ненадића, младог композитора из Смедерева који је за своје ауторске клавирске композиције освајао награде широм света. Почео је да компонује са 10 година и био је награђен већ за своју прву композицију. Победник је Фестивала словенске музике у Москви, а три пута је освајао прво место на светском такмичењу композитора у Америци. Аутор је музике за документарни серијал „Задња кућа Србија" који је приказиван на РТС-у. Воли да истражује и комбинује класичну, џез и српску традиционалну музику. Са Вељком је разговарала Слађана Савић.
Оперска певачица Ана Синицки је захваљујући својој професији пропутовала свет. Са слушаоцима Београда 202 ће кроз „Топ потоп" наставити путовање, представљајући своју листу омиљених градова. Припремила Љиљана Обрадовић.
Очекује вас и нова „Квака 202" аутора Драгутина Роквића. Данас објашњава зашто би популарној платформи за упознавање партнера Тиндер требало додати опцију странка, како види хапшење једне старлете и нове исцелитеље са билборда.
Оливера Перић се у „Моди 202" бави најновијим сазнањима о друштвеним мрежама. Откриће нам зашто тзв. срећни статуси пријатеља као што су фотографије егзотичних крајева, лепих породичних окупљања или вести о напредовању у каријери код појединаца могу да изазову незадовољство. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво