Устанак

Нека и ово јутро протекне у ведром расположењу уз важне приче и фантастичну музику, упркос "петку тринаестом".

Цртица 202 указује на главобољу коју изазива код неких људи "Петак тринаести".

Спортске вести припремиће колегиница мр Биљана Шујдовић. Испратићемо успехе али и неуспехе наших спортиста у земљи и на међународним такмичењима.

Какво нас време очекује, како изгледа курсна листа, каква је биопрогноза за данас, има ли негде проблема у саобраћају питања су на која ћемо проналазити одговоре током емисије.

Очекујемо и ваше СМС-ове, али и јављања путем Твитера и Фејсбука. Јавите шта има ново у вашем крају и да ли има негде гужви на путу до посла.

Минивал или - графити пренеће ваше духовите мисли које су неки од вас већ били у прилици да чују у емисији "Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

Распитаћемо се и о културним догађајима у Србији.

У рубрици "Слушаоци репортери" одговорићемо на питање слушатељке Тамаре: "Да ли надлежни знају за проблем превоза становника насеља Војводе Влаховића у Београду, на линији 26Л? Сваког дана велики број путника тиска се у минибусевима, а у шпицевима не можемо сви ни да уђемо у поменуто возило, па смо приморани да чекамо следеће, које је такође пуно. Возач нема добру прегледност, а о безбедности да и не говоримо. Има ли могућности да се реши овај проблем, да минибусеви саобраћају чешће? Одговор на сва ова питања припремила је Слађана Савић.

Гласник 202 биће Марина Зец. У улици Војводе Степе изводе се радови на уклањању хаварисане ограде на трамвајском стајалишту и врше припреме за постављање нове. Ради се и на замени топловодних цеви, као и уређењу зелене површине. Како одмичу радови, и када ће све то бити завршено?

То није све, има још... само нас ослушкујте.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво.


Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво