Устанак

Разбудите се у нашем друштву, уз ведру музику и информације које ће вам бити од користи.

Цртица 202 о прехлади и мушко-женским односима у таквом стању.
Вања Савић припремила је спортске вести како бисте на време сазнали актуелне резултате са наших и страних борилишта.
Ту су и СТОП ТЕЛЕКС 202 и Сервис 202, али и преглед домаће штампе коју ћемо прелистати уместо вас и прочитати вам део једног занимљивог чланка.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се Сава Ранђеловић који ватерполо тренира од своје седме године. Почео је у Нишу, а од ове сезоне, члан је ОСЦ из Будимпеште. Од како је ушао у сениорски државни тим Србије редовно осваја медаље. На једанаест узастопних великих такмичења освојио је исто толико медаља, од тога чак 10 златних. Са Савом Ранђеловићем је разговарала колегиница Вања Савић.

Милорад Мажић тренутно важи за набољег фудбалског судију на свету. Али за домаће навијаче он је као увозна роба светских марки - у иностранству одличан, а код нас очајан. Гробари и Делије свађају се само око тога да ли он више личи на Нутелу или Аријел за српско тржиште. Да ли је сувише тврд за подмазивање или им слабо уклања флеке, одговориће нам у рубрици Квака 202, наш Драгутин Роквић.

Слушалац Срђан нам је послао мејл са питањем: Недавно сам у продавници купио теглу маринираних шампињона. Када сам је отворио код куће видео сам да се на површини ухватила буђ. Погледао сам етикету и закључио да је производ био употребљив до прошлог месеца. Ово није први пут да нам поједини трговци подмећу робу са истеклим роком. Занима ме шта у оваквој ситуацији потрошач треба да уради, односно да ли има право да већ отворени производ врати и добије назад свој новац? Одговор је припремила Слађана Савић у рубрици "Слушаоци репортери".

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар на тренутак улепшати почетак дана. Приредио Дарко Коцјан.

Гласник 202, Вања Савић обићиће радове који су у току код Народног музеја у Београду. Како се пешачи сналазе обилазећи ту опасну зону у тежњи да стигну до аутобуског стајалишта, и до када ће машине заузимати места означена за безбедно кретање.
Увек по нешто додамо током емисије ово није све.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.
Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи