Повишен тон

Женска и мушка супер тела, која свакодневно виђамо у медијима, допринела су великом притиску на ум и тело обичних људи, да је пожељно и неопходно изгледати баш тако.

Одлазак у теретану скоро сваког дана годинама је сувише дугачак временски период јер млад човек све жели сада. Уколико се упутите у теретану, сигурно ћете приметити како су неки момци и девојке које сте већ сретали раније, много брже стигли до лепог и извајаног тела. Прећутно свима нам је јасно да се такви резултати у кратком временском року могу постићи само уз коришћење одређених супстанци, тачније стероида. Ове супстанце су данас широко распрострањене. Експанзијом интернета, путем слободне продаје, доступне су свима. Често се дешава да се поред професионалаца, за коришћење истих одлучује све већи број обичних вежбача. Да ли случајно или намерно, скоро увек слушамо само шта се уз њихово коришћење може постићи а прећутана је њихова штетност. О опасностима које проузрокује коришћење стероида, механизмима који могу да допринесу да се и наше друштво избори са проблемом, са којим се суочава и човечанство на глобалном нивоу и њиховој доступности за "Повишен тон" говоре др Марија Анђелковић, самостални саветник у Антидопинг агенцији Републике Србије и Игор Шпадијер, представник Групације произвођача, увозника и дистрибутера дијететских суплемената.
Виртуални дани каријера и знања су једини онлajн сајам запошљавања и образовања у региону. Сајам од 2010. заједнички организују водећи портали за запошљавање из региона, из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине. Како је замишљен сајам, ко су, осим компанија, учесници и какве могућности сајам пружа сазнаћате након 15 часова. Рубрику „Датум, време, место" данас посвећујемо Здравку Велимировићу, филмском, телевизијском, радио и позоришном редитељу, сценаристи и професору филмске режије, рођеном на данашњи дан. 

Водитељ: мр Биљана Шујдовић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво