Устанак

На половини радне недеље!

Јутро започињемо цртицом која ставља знак питања над различити праг толеранције на чекање у дому здравља!

Слађана Савић ће одговорити на питање слушатељко Силвије која каже да су се појавили лаажни хуманитарци који сакупљају новац како би излечили једног дечака - шта да ради и коме да се обрати уколико се појаве у њеној згради?

Репортерка овог јутра је Вања Савић која ће нам испричати нешто више о предстојећој пешачкој пасарели која ће спојити Калемегдан са Савским кејом.

Да ли сте чули да је у Ваљеву лопов покрао јавног извршитеља? С друге стране Министарство енергетике почиње са топлим пробама што може, веровали или не да угрози вашу везу ако не будете били опрезни. А на улицама билборди једне банке због којих је она заратила са осталим банкама. Ко кога јаше и черупа у земљи Србији прича нам, у рубрици "Квака 202" колега Драгутин Роквић.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите осмех на лицу. И овог јутра седам таквих осмеха вас чека.

Спортске вести је припремила мр Биљана Шујдовић.

Очекују вас и три блока сервисних информација, као и најинтересантније вести из културе, а позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво