Устанак

Недеља је дан за одмор!

У данашњем издању Устанка открићете како гласи порука онима који ноћу превише времена проводе испред екрана компјутера - једна од духовитих мисли из емисије "Облак у бермудама". Одабрао за вас Дарко Коцјан.

"Квака" Драгутина Роквића овог јутра прича о украсној новогодишњој расвети у Београду и бугарским туристима, али и о односу српских политичара према референдуму о независности у Каталонији.

Кладионице су за многе одавно постала омиљена места. Тамо се моле, клече у заносу и навијају за оне који могу да им донесу спас. Листе у кладионицама им дођу као минијатурне Библије. Да ли су оне маскота нашег времена и имају ли кладионичарске листе везе са листама којима се ових дана баве наши политичари? Да ли су управо те листе из кладионице оне које могу да повежу Србе и Албанце на Косову ових дана, питања су на која одговара Миодраг Стошић у ауторској причи под називом "Велики бљак".

На дијету обично идемо да бисмо скинули вишак килограма, али то је углавном лакше рећи него учинити. Да бисмо смршали, потребно је да се трудимо, напорно вежбамо и здраво се хранимо недељама, па и месецима. Понекад се дешава да ништа од тога не даје задовољавајуће резултате. То значи да вам је потребан одмор од дијете. На који начин направити ову специфичну паузу, чућете од Милене Милићевић у рубрици "Да си жив и здрав".

Углед је категорија која је свима нама битна али је често дефинишемо на другачији начин. Неки сматрају да углед чини наш друштвени статус, наше порекло, образовање, функција, награде и слично, док према мишљењу других углед је скуп наших моралних квалитета представљених тек кроз наше понашање. Шта о томе мисли колегиница Оливера Перић сазнаћете у рубрици "Мода 202".

Спортске информације припрема колегиница Вања Савић, а ту су и сервисне вести. Наравно, увек постоји могућност да нам јавите неку битну информацију. Контакт са нама је телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво